Begeef je tussen de sterren in Beverly Hills!

1

Posted by Redactie | Posted in Reizen, Steden | Posted on 07-12-2011

Schlagwörter: , , ,

340661_web_R_K_by_Norbert Spittka_pixelio.deDe wijk Beverly Hills in de gemeente Los Angeles staat gelijk aan luxe, beroemdheden en rijkdom. In deze buurt zijn een groot aantal filmsterren woonachtig zoals Tom Cruise. Een tour of wandeling door de wijk is zeker een aanrader bij een bezoek aan LA waarbij de meest prachtige villa’s van de beroemdheden zijn te bewonderen. Bij de wijk bevind zich het eveneens bekende winkelcentrum Rodeo Drive. Dit is een van de duurste winkelgebieden ter wereld met veel luxewinkels en exclusieve boetieks. Niet alleen de prachtig ingerichtte etalages zijn een lust voor het oog, je hebt ook nog eens de kans om de sterren te spotten.

Daarnaast speelt Beverly Hills vaak het decor voor verschillende films door de enorme huizen en andere panden. Voor wie dus een kijkje wil nemen in het leven van de sterren is een reisje naar Los Angeles zeker een aanrader!

Beelmateriaal: Norbert Spittka  / pixelio.de

Comments (1)

Vraag me af of het echt zo makkelijk is een VIP tegen het lijf te lopen. Lijkt me wel leuk een dagje paparazzi te spelen!

Write a comment