Beste strandvakantie januari 2012

0

Posted by Redactie | Posted in Accommodatie, Landen, Reizen, Tips, Zon | Posted on 10-01-2012

Schlagwörter: , , , , ,

Nu kerst en nieuwjaar weer voorbij zijn kunnen de reisboeken uit de kast worden gehaald voor een nieuw jaar vol reizen! Hier alvast 2 gouden tips voor een strandvakantie in januari.

190049_web_R_K_B_by_DigiPyramid_pixelio.deBeste strandvakantie januari 2012 Tenerife
Voor langgestrekte goude stranden is het moeilijk Playa de las Teresitas te verslaan. Heldere luchten en lange dagen kenmerken Tenerife in januari. Het is misschien niet de zomerzon die je krijgt, maar vergeleken de vorst en koud in heel Europa, bied Tenerife welkome zonnestralen aan haar gasten. Tenerife heeft een kustlijn van 350 kilometer waarbij de zuid-westerse strip een netwerk heeft aan resorts, stranden, restaurants en nachtleven. Deze kant van Tenerife staat vooral bekend om party hotspot Playa de Las Americas en levendig Los Christianos. In het ruige noorden bied Puerto de la Cruz een meer authentiek stukje Canarisch eiland, met mooie vegetatie en typische Canarische huizen gedecoreerd met houten balkons.

200563_web_R_K_B_by_www.kreuzfahrt-seeurlaub.de_pixelio.deBeste strandvakantie januari 2012 Dominicaanse Republiek
De Dominicaanse Republiek’s witte stranden zal zonaanbidders zeker niet teleurstellen. Met het turquoise blauwe water en de met palmboom begroeide omgeving lijkt het onmogelijk dat slecht weer hier überhaupt bestaat. De Dominicaanse Republiek is een van de parels van de Samana Peninsula. Voor rustzoekers is het geisoleerde, vredige vissersdorp Las Galeras een echte aanrader. Zonzoekers uit heel de wereld komen samen in januari om te genieten van dit heerlijke land. In het noorden vind men vele watersporten bij Puerto Playa, ver-reikende zanden en prachtige palmbomen bij Playa Grande.

Beeldmateriaal: DigiPyramid  / pixelio.de

www.kreuzfahrt-seeurlaub.de  / pixelio.de

Write a comment