Beste hotels Gran Canaria op het gebied van animatie

0

Posted by Redactie | Posted in Activiteiten, Onderzoek | Posted on 14-10-2011

Schlagwörter: , ,

Voor een vakantie Spanje scoren diverse hotels op Gran Canaria hoog op het gebied van animatie. Parque Cristobal in Playa del Inglés is daarbij het beste hotel op dit gebied met een gemiddelde score van 8,2. Dat blijkt uit onderzoek onder vakantie beoordelingen van Nederlanders die hun vakantie op Gran Canaria hebben gevierd. Wat betreft de animatie scoort Parque Cristobal dus het hoogst met een knappe 8,2.
Vakantiegangers die in de accommodatie verbleven, zijn over het algemeen zeer te spreken over de aanwezige animatie. Enkele reacties: ‘Voor de kinderen was het geweldig. Leuke animatieteam. Elke dag leuke activiteiten voor jong en oud’, ‘De Nederlandse Kids Club was geweldig voor onze kinderen’ en ‘animatie was heel goed geregeld, veel talen, voor alle leeftijden, etc.’

Andere hotels op Gran Canaria die voor een vakantie Spanje hoog scoren op het gebied van animatie zijn o.a. IFA Buenaventura in Playa del Inglés (eveneens 8,2) en Club Riu Gran Canaria in Maspalomas (8,1). Ook Barbacan in Playa del Inglés scoort met een gemiddelde van 8,1 erg hoog. Barbacan is een bekend en populair hotel onder Nederlandse toeristen.

De volledige top 5 ziet er als volgt uit:

Top 5 hotels op Gran Canaria die hoog scoren op animatie

1. Parque Cristobal

Playa del Inglés

8,2

2. IFA Buenaventura

Playa del Inglés

8,2

3. Club Riu Gran Canaria

Maspalomas

8,1

4. Barbacan

Playa del Inglés

8,1

5. Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino (Gran Costa Meloneras)

Maspalomas

8,0

Write a comment