Als single op vakantie

0

Posted by Redactie | Posted in Bijzonder, Overig, Reizen, Vakantie | Posted on 03-03-2014

Schlagwörter: , , ,

vakantievoorbijAls single op vakantie

“Je bent jong en je wilt wat”, was decenia terug een veel gehoorde slogan. Het kon toen niet gek genoeg zijn of je deed het gewoon. Nu ben je jaren verder, hebt één of meerdere relaties achter je liggen en doe je veel dingen niet zo maar. Zoals als single alleen op vakantie gaan.

Het woord single bestond nog niet

Om weer even terug te komen op die decenia terug. Het grote verschil met toen en nu is dat toen het woord single maar amper bestond en dat er nu meer dan een miljoen singles in Nederland rondlopen. Dus eigenlijk kun je als single helemaal niet alleen zijn.

Drempel ligt hoog, lat zeker niet

Singles bleken een gat in de markt. Op het gebied van daten, relatiebemiddeling, uitgaan en reizen is er niet stil gezeten. En dat is erg prettig. Want ook al behoort de single tot een grote groep, je kunt je toch behoorlijk in je uppie voelen. Het is niet zonder reden dat de laatste jaren korte singlevakanties en stedentrips populairder zijn geworden. De drempel om te boeken ligt nog altijd hoog. Een korte break of stedentrip is echter ideaal voor singles die hun eerste stapjes zetten in de wereld die singlereizen heet.

Kort maar krachtig

De kracht van korte maar comfortabele trips voor singles zit hem in het ontmoeten van nieuwe mensen met dezelfde interesses in een prachtige omgeving. Niet te lang met vreemden op reis, maar gewoon lekker een paar dagen er tussenuit. De ontspannen sfeer, de mooie omgeving, gezamenlijke activiteit en een gelijkgestemd gezelschap maakt dat iedereen zich al snel op z’n gemak voelt. Voor singles die twijfelen of een vakantie met anderen iets voor hen is, blijkt een korte break de ideale manier om daar achter te komen.

Link: www.single2travel.nl
Beeldmateriaal: www.single2travel.nl

Write a comment