Allergie-arme Studentenkamers Antwerpen

2

Posted by Redactie | Posted in Accommodatie | Posted on 10-11-2009

Schlagwörter: ,

Antwerpen is niet alleen populair als vakantiebestemming, maar ook als studeer/stage plaats!

Studentenkamers zijn er veel. Allergie-arme studentenkamers, dat is nieuw Bij www.StudentenkamersAntwerpen.com , de eerste allergie-arme studentenkamers in Europa werd er bewust gekozen voor gezonde en milieu-vriendelijke (bouw)materialen/methodes.

Waarom? Allergieën zijn de 4de ziekte in volgorde van belangrijkheid op de lijst van de wereldgezondheidsorganisatie. 15 tot 20% van de bevolking lijdt aan een allergie. Vele allergieën vinden hun oorzaak bij voeding, luchtverontreiniging en … ongezonde bouwmaterialen / interieur. Het 10-punten plan van Studentenkamers Antwerpen kan u ook zelf gaan toepassen.

1. Allergievrije Leinos natuurverven;
2. Ecover poetsproducten voor afwas & WC;
3. PTFE & PFOA vrije braadpannen van GreenPan om gezond te kunnen koken;
4. Kömmerling Greenline loodvrije-PVC ramen;
5. Renson ventilatie roosters voor verse luchtcirculatie;
6. Dyson stofzuiger met HEPA-filter;
7. Aparte droogruimte voor natte handdoeken;
8. Gescheiden afvalruimte;
9. Laminaat / linoleum / tegelvloeren;
10. Polyester gordijnen.

Mens sana in corpore sano!   Studentenkamers Antwerpen zijn gemakkelijk te vinden via Google Maps en vlot bereikbaar via trein, tram/metro & bus. Indien men met de auto komt, dan is de real-time autoverkeerssituatie op de Antwerpse Ring handig meegenomen. Naast studenten aan de universiteit en diverse hogescholen komen er ook meer en meer stagiars naar Antwerpen om kennis op te doen in de haven, diamant-sector, mode-academie.

Antwerpen, een bruisende stad met de meest exotische restaurantjes, bekend door Rubens en “The Night of the Proms” … een bezoek meer dan waard. Misschien wil je er wel gaan studeren?

Tips:

Appartementen en villa’s bij Mallorca Immobilien

Comments (2)

veel geleerd

Antwerpen is echt een top-studentenstad :-) .

Write a comment