All-inclusive vakantie Turkije

0

Posted by Redactie | Posted in Reizen, Vakantie, Zon | Posted on 14-10-2013

Schlagwörter: , ,

TurkijeTurkije is één van de meest populaire vakantiebestemmingen om in de zomerperiode naar toe te reizen. In deze periode waar bijna heel Nederland zich klaar maakt voor een welverdiende zomervakantie gaan er steeds meer mensen uit Nederland naar Turkije. De prijzen in het hoogseizoen liggen aanzienlijk hoger dan in het voor of na seizoen en dit komt omdat dan de vraag en het aanbod dicht bij elkaar liggen.

Toch kiezen veel Nederlanders voor deze periode omdat dan de enige mogelijkheid is om op een all-inclusive Turkije vakantie te gaan. Turkije staat bekend om haar all-inclusive vakanties en dat is ook niet vreemd aangezien meer dan de helft van alle hotels en resorts deze succesformule aanbieden aan haar gasten. Met een all-inclusive vakantie Turkije kan er onbeperkt gegeten, gedronken en gebruik gemaakt worden van alle aanwezige faciliteiten. Dit maakt een verblijf in Turkije in het hoogseizoen natuurlijk veel aangenamer en het mooiste van alles is dat voor de reis nog begint de totale reissom al bekend is. Alleen souvenirs en dingen buiten de accommodatie ondernemen zullen nog extra onkosten met zich meebrengen, maar dit heeft iedereen in eigen hand!

Één van de bekendste en populairste resorts van Turkije is het Titanic Beach resort in Lara. Het resort is volledig in de stijl van een cruiseschip gebouwd en het welbekende schip dat in 1912 is gezonken. Een vakantieverblijf in dit resort zal een ieder doen denken dat hij/zij daadwerkelijk op een cruiseschip verblijft. Het resort is voorzien van alle luxe en vanaf de hotelkamer is er een prachtig uitzicht over de zee. Het Titanic beach resort is alleen te boeken op basis van de all-inclusive formule.

Beeldmateriaal: pixelio.de

Write a comment