Luxe wintersport chalets

0

Posted by Redactie | Posted in Vakantie, Wintersport | Posted on 07-11-2011

Schlagwörter: , , ,

442431_web_R_K_B_by_Rainer Sturm_pixelio.deWintersport chalets zijn overal te wereld te vinden in diverse soorten en maten. Het zijn vakantievillas die helemaal zijn geoptimaliseerd voor een wintersport vakantie. Ze zijn er te vinden voor kleine en grote gezelschappen op de allermooiste locaties. Zo zijn er wintersport chalets gelegen op de piste of in het gezellige centrum van een bekend skioord. In diverse landen worden er wintersport chalets verhuurd. In de populairste skigebieden in Europa in Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk en Italië of in landen buiten Europa bijvoorbeeld in Canada.

Standaard is een wintersport chalet ingericht met een aantal slaapkamers, badkamers, woonkamer met open haard, keuken en dinerruimte. Voor een extra luxe verblijf zijn er diverse additionele services die worden aangeboden bij het huren van een wintersport chalet om de vakantie luxer te maken. Zo is het mogelijk om een catered chalet te huren, hier worden ontbijt en diner volledig voor u verzorgd en ook schoonmaak en een conciërge staan tot uw beschikking.

De mooiste, meest luxe, maar ook meest duurste ski chalets beschikken over nog veel meer faciliteiten waaronder een jacuzzi, privé zwembad, privé fitnessruimte en privé bioscoop. Alle wensen worden werkelijkheid in een luxe wintersport chalet.

Beeldmateriaal: Rainer Sturm  / pixelio.de

Write a comment