356 dagen per jaar vakantie vieren!

0

Posted by Redactie | Posted in Reizen, Tips, Vakantie | Posted on 15-07-2013

Schlagwörter: , , , ,

Tenerife vanuit de lucht
Op een aantal plekken op de wereld maakt het niet uit wanneer je er naartoe vertrekt. Gaat men in de zomer, dan heb je gegarandeerd een zonnetje en een aangenaam temperatuurtje van rond de dertig graden. Gaat men in de winter, dan geniet je over het algemeen nog steeds van een heerlijk zonnetje en ligt de temperatuur rond de twintig graden.Helemaal niet verwonderlijk dus dat sommige mensen ervoor kiezen om in dit soort oorden te overwinteren. Een voorbeeld van zo’n bestemming zijn de Canarische Eilanden. Deze archipel bestaat uit zeven grote eilanden, met onder andere Fuerteventura, Gran Canaria en Tenerife.

Tenerife

Tenerife

Tenerife is het grootste eiland van deze Spaanse archipel en huisvest een hoop attracties voor haar toeristen. Het prachtige binnenland met de hoogste berg van Spanje, Pico del Teide, de weelderige stranden en de pittoreske dorpjes en steden bieden iedere vakantieganger de randvoorwaarden voor een rustgevende vakantie. Daarnaast kunt u op Tenerife vele kanten op als het gaat om accommodaties. Zo kun je in mooie appartementen verblijven of in luxe all inclusive familiehotels zoals Best Tenerife. Dit 4 sterren hotel is een hele goede uitvalsbasis voor zowel actieve, als rustige vakanties. Met mooie zwembaden, lekker eten en een all inclusive verzorging kunt u alle energie steken in het genieten van uw vakantie op Tenerife.

Gran Canaria

Gran CanariaGran Canaria is onder Nederlanders het populairst. Wellicht komt dat doordat dit eiland de langste en rijkste geschiedenis kent van allemaal of door de mystiek die om het eiland heen lijkt te hangen. Hoe het ook zij, jaarlijks komen hier heel veel Nederlanders om te genieten van hun vrije dagen. En dat is niet voor niets. Prachtige stranden, een hoop diversiteit in natuurschoon en leuke steden maken dit eiland tot één groot vakantieoord. Één van de populairste steden van het eiland is Maspalomas, waar je onder andere het RIU Palace Oasis kan boeken.

Dat de populariteit van de Canarische Eilanden nog steeds groeiende is, kan bijna geen verrassing zijn. Op deze Spaanse eilanden voelt het alsof je aan de andere kant van de wereld bent beland, terwijl je tegelijkertijd van de degelijke Spaanse openbare voorzieningen kan genieten. Bovendien is het een relatief korte vlucht. Vandaar ook dat de eilanden zeer geschikt zijn voor een last minute vakantie, of het nu zomer, lente, winter of herfst is.

Bron beeldmateriaal: Janusz Klosowsky, Andreas Hermsdorf – Pixelio.de

Write a comment