„Besticker je koffer“

1

Posted by Redactie | Posted in Reizen | Posted on 07-08-2007

Schlagwörter: , ,

“Suit your case“ komt met een geweldig idee! Op deze site kun je een sticker voor je koffer bestellen. Ik hoorde ervan van een vriendin, en vind het persoonlijk een gaaf concept. Je kiest een plaatje of upload zelf een photo, kiest de grote van je koffer en voilà, je koffersticker is klaar om besteld te worden! Op deze manier vindt je je eigen spullen altijd terug (en niet die van een ander), je hebt altijd je geliefde, hond of vrienden bij, en je koffer is beschermt tegen krassen. Blijft één groot dilemma over: welke photo moet ik nou kiezen?

Comments (1)

Ah, dat klinkt als iets voor mij. In Italie had ik al een verkeerde koffer te pakken. Dat gaat me niet weer gebeuren.

Write a comment